Friday, April 8, 2011

PB: Bantal nikah telah ditempah oleh Fardilla (ops, akak dah betulkan... ngee)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Salam untuk B2B dan para pembaca yang budiman. ;)
Ha, ni Amy nak bagitahu, Alhamdulillah, bantal nikah/tunang pengantinbudget2 ni sangatlah laris macam pisang goreng panas. (Syukur2).
Baru-baru ni Fardilla tempah bantal ni, dia nak bawa balik ke Ipoh untuk majlis dia. Siap Fardilla buat entry khas untuk bantal nikah ni. Terima kasih banyak-banyak ya Fardilla, banyak juga trafik saya yang datang dari blog Fardilla ni. Ini post dia, cuba baca, detail juga persiapan yang dia buat menjelang hari bahagia dia pada bulan September nanti, insyaAllah. Mungkin B2B lain kat luar sana boleh baca dan ambil ilham dari posting-posting Fardilla tu... Boleh ek Fardilla... ;)
Terima kasih banyak-banyak ya. Dan terima kasih sebab sudi menjadi pelanggan pengantinbudget2 ni.
OKlah, itu saja, jaga diri dan mimpi yang indah-indah ya... Babai...
Amy, PB2.

2 comments:

  1. Eh baru perasan post ni..ingatkan fara tu sape la...rupenya diri sendiri...

    Thanks ye for this post...

    (Boleh dpt diskaun tak????)

    =)

    ReplyDelete
  2. Fardilla, boleh dpt diskaun tp kena buat mcm yang akak tulis kat awal2 entry tu... nanti inform akak ok!... tq.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter