Friday, April 22, 2011

PB: Jom jadi follower pengantinbudget2, masa dah hampir tamat!!

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~ Salam semua, Sedar tak sedar tak berapa lama lagi dah nak hujung bulan April. Kiranya tinggal 8 hari lagi saja yang tinggal sebelum diskaun 15% lifetime untuk penyertaan sebagai follower Amy di PB2 ni akan tamat. Jadi tunggu apa lagi jom jom war war kan kepada kawan-kawan anda sekarang. Amy nak beritahu kat sini follower yang ke 140, 150 dan 160 akan menerima hadiah misteri daripada Amy... Hadiah menarik seterusnya menanti anda yang telahpun menjadi follower AMY sebelum contest ini. Nak tahu siapa yang kena? Kita tunggu ok! Terima kasih atas sokongan anda semua selama ini.

6 comments:

  1. Aiseh, camni rugilah jd follower awal2. huhu

    ReplyDelete
  2. kasut pink, eh silap tu, hadiah misteri untuk follower yg dah lama follow ada juga, nanti saya buat cabutan... dalam 5cabutan mcm tu... tunggu ok!

    ReplyDelete
  3. kiter jh jd follower amy...

    yg ke 140.. hihi~

    ReplyDelete
  4. salam azra,
    terima kasih... giveaway insyaAllah dalam masa terdekat ye, tunggu.... nanti emailkan Amy alamat untuk penghantaran hadiah ya. tksh.

    ReplyDelete
  5. ok, azra akan mail kan address.. =)

    ReplyDelete
  6. sy follower ke-150.. hihi.. tapi dah masuk mei boleh dapat jugak ke?? :)

    anyway visit my blog
    http://fars-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter