Friday, November 4, 2011

PB2: Gubahan hantaran Pn. Rina, Puchong

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat sejahtera ladies dan gentlement,
:) Ok, ini ada lagi update berkenaan gubahan hantaran yang telah Amy gubah untuk Pn. Rina. Warna gubahan adalah pink + ungu yang Amy selitkan juga putih dan hijau untuk nampakkan lebih kepada nature theme.  Kesemua dulang putih kerawang dengan bakul buah adalah kepunyaan Pn. Rina. Gubahan adalah seperti berikut:

gambaran semua hantaran













Oklah, itu saja, semoga boleh memberi ilham kepada anda yang ingin mencuba sendiri mengubah hantaran anda nanti. Kalau yang inginkan perkhidmatan Amy untuk membuat gubahan hantaran, silalah hubungi Amy untuk maklumat lanjut pada harga yang berpatutan ya. tksh.


Amy PB2.
email: pengantinbudget2@gmail.com / tel/sms: oi625i4746

3 comments:

  1. Memang cantik gubahan tu. Dulu isteri saya pun selalu buat gubahan, tapi dah tak buat dah tahun ni. Kalau nak tau lebih banyak lagi berkenaan persiapan perkahwinan , boleh layari website dibawah. Memang complete dan guarantee tak pening kepala memikirkan segala benda yang nak buat masa nak buat kenduri kahwin nanti

    http://huzret.jomniaga.com/go/kamarul68

    ReplyDelete
  2. brapa kos satu hantaran?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter