Friday, November 4, 2011

PB2: Mini pelamin ungu putih Ain Shah Alam

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua, 
Sihat ke? Lama rasanya Amy tak update blog ni. Oklah dengan kesempatan yang ada ni, Amy cuba update secepat mungkin apa yang Amy dah buat beberapa minggu sebelum ini ya.


Terima kasih Ain sebab suka dengan mini pelamin ni. Mudah betul bekerjasama dengan Ain dan keluarga. Alhamdullilah kawan-kawan Ain pun kata cantik. :) . Ain request untuk menggunakan bantal nikah tak berkaki ni yang berharga kurang sikit berbanding bantal nikah berkaki tu. Lain dari biasa kan? Ini kali pertama Amy reka design yg ini. InsyaAllah Amy cuba untuk tunaikan request pelanggan-pelanggan yang sangat Amy hargai dan terutamanya sangat penting pada Amy. :)
Kalau ada sesiapa yang berminat boleh hubungi Amy sekarang terutama untuk bulan November ni masih free lagi.

Ok semua, tksh atas sokongan anda. Amy dan Pengantinbudget2 akan berusaha sebaik mungkin untuk beri perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Hubungi oi625i4746 ya untuk sebarang pertanyaan. Sms lebih bagus untuk simpan rekod atau pun email ke pengantinbudget2@gmail.com. InsyaAllah Amy akan segera jawab segala pertanyaan anda.

Jaga diri ok!
Amy PB2


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter