Friday, June 4, 2010

PPB - Cenderahati Fridge Magnet dengan tulisan "Terima Kasih"

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Pagi semua,
Hari ini saya ingin memperkenalkan satu lagi produk menarik iaitu Fridge Magnet/Pelekat Memo pada peti sejuk. Ini memang unik sangat sebab selalunya orang kahwin bagi cenderahati yg biasanya menggunakan bakul/beg dan lain-lain tapi bukan yang ini.
Fridge magnet ini memanglah sangat praktikal sebab orang akan tampal pada peti sejuk untuk hiasan, tampal memo, buat / tambah koleksi firdge magnet dan sebagainya.
Selain dari unik, harganya juga berpatutan dari RM2-RM 3 bergantung saiz dan jenis Fridge Magnet.
HARGA:
Untuk Fridge Magnet kupu-kupu, harga RM 2 seunit
Untuk Fridge magnet bunga RM 3 seunit (gambar akan dimuat turun kemudian ya...)
Cantikkan? berwarna-warni, murah dan telah siap dibungkus cantik dengan riben bunga kecil seperti dalam gambar. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Ada diskaun menanti untuk pembelian banyak.
Jumpa lagi... Amy, Persiapan pengantin budget, pengantinbudget2@gmail.com atau hubungi 016-2514746

35 comments:

  1. if sy amik 1000 lebih cm2...bpe dpt???

    ReplyDelete
  2. anonymous, boleh bagi email? Amy jwb melalui email k.don't worry, ada disk lebih sy bagi. tq.

    ReplyDelete
  3. salam....klo tulisan tq tukar kepada nama pengantin blh ke?? n then blh pm kt sariminma@yahoo.com harga ikut kuantiti.blh pilih 1warna je ke.tq

    ReplyDelete
  4. wsalam,

    tulisan x boleh tukar, sebab saiz dan tulisan standard.
    cuma kalau nak nak tulis juga, ada satu lagi fridge magnet yg besar sikit seunit rm 3 boleh tulis nama.
    kalau 1000 unit ke atas diberi disk 10%. tapi nak tulis nama tu ada charge additional rm 1 seunit.
    majlis bila? sebab kalau minat kena buat tempahan awal, ambil masa nak buat tulisan tu sebab ditulis tangan.

    tq, amy pb2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sy nak beli magnet yg bulat tuh ada jual x?

      Delete
    2. boleh pilih design sendiri tak untuk magnet tu?atau ada pilihan lain selain bunga dan rama2..
      lepas tu nak masukan nama dan tarikh..berapa harga seunit?..10q.

      Delete
  5. hai amy...berminat laa dgn fridge magnet tuu...
    bleh email quotation utk 1000 pcs?mayb lebih kot...hehehe..
    mulanstyle@gmail.com

    ReplyDelete
  6. hii..cntk la fridge magnet ni...email sy tuk 500pcs
    oryzzasakieva@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. hai... fridge magnet mmg cntik sgt2... email utk sy utk 1000pcs ek....tq...nurlayla08@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. cute nya fridge magnet ni...email saya 4 200pcs
    tira_rani@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. kalo saya nk beli 1000 unit mcm mana harga?
    leh x email - aishu_0306@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Salam. nak tengok yang fridge magnet bunga tu boleh? kalau beli dalam kuantiti yang sikit macam 100 pcs boleh kan?

    mystar_mylove86@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. miss sunshine, nanti periksa email ya. tksh

    ReplyDelete
  12. salam, email saya utk kunatiti 100 je

    cap_zura@yahoo.com

    tenkiu,

    zura

    ReplyDelete
  13. ok zura, nanti periksa email ya, tksh.

    amy pb2

    ReplyDelete
  14. salam...mintak tlg email quotation kt sy utk 500unit dengan 1000 unit...dan xtukar or tukar tulisan pd name..terima kasih..:) angah204@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. angah, amy dah balas email ya, tksh.

    amy pb2

    ReplyDelete
  16. hai amy...berminat laa dgn fridge magnet tuu...
    bleh email quotation utk 1000 pcs?mayb lebih kot...hehehe..
    ellyna_0602@yahoo.com

    TQ!

    ReplyDelete
  17. salam..
    blh email sy harga fridge magnet butterfly 2 utk 200pcs? ni meail sy... khairina_gurlz86@yahoo.com.my

    tenkiu =)

    ReplyDelete
  18. Hye Amy ade lg tk fridge magnet sye bermint la :) ade lg tk tlg bg info erk scptnye erk ,, tulisan tu terima kasih jerk ker name tk blh erk ?

    ReplyDelete
  19. Anonymous said...
    Hye Amy ade lg tk fridge magnet sye bermint la :) ade lg tk tlg bg info erk scptnye erk ,, tulisan tu terima kasih jerk ker name tk blh erk ?

    hai dear, boleh bg email address? ada lagi, nak berapa pcs? kalau untuk fm fly tksh ni, tak boleh tulis nama sebab kecil. kalau minat email ke pengantinbudget2@gmail.com ok, tq dear.

    amy pb2.

    ReplyDelete
  20. hai..bleh emel harga untuk fridge magnet kupu2..untuk 500 @ 1000 unit..tq
    chiciro_comel@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. hi.. tlg emel sy quotation utk 200, 300 & 500 fidge magnet kupu2.. dan lg 1 kalo x nak tulis terima kasih tapi tulis nama pasangan bole x? cth nama Ali & Ana

    emel kt thohirahz@gmail.com

    ReplyDelete
  22. selain terima kasih n selain rama2 xde yg lain k????

    ReplyDelete
  23. salam, tolong email saya quotation untuk kedua2 bunga dan butterfly, quantity dari 400 ke 500..
    sabrina_nadiaz@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  24. salam..boleh sy tau bape ukuran magnet nie & kalau ambil dlm 900 pcs, camne kira?
    email add : anabn88@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Kalau nk dlm 1000 pcs yg rama2 ni ade diskaun tk.Email sy nurullailah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  26. hai kak amy... saya berminat dgn fridge magnet ni.. ada stok lg utk 1000 .. boleh email kan kat saya quotation lyawoo@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Masih ade lg x? blh pm saye di fb?
    hafiizah omar
    plz..

    ReplyDelete
  28. Pm saye di fb blh x?
    Hafiizah omar

    ReplyDelete
  29. Fiffy,ada lagi, boleh email terus ke pengantinbudget2@gmail.com untuk order ya. Terima kasih.

    Amy pb

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter