Saturday, June 26, 2010

Pakej Ready Made Gubahan Hantaran Murah RMH purple white01

Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

UPDATE PADA 17 DISEMBER 2010:
DITEMPAH OLEH AZWA GOMBAK


Apa khabar semua? Hm, lama juga Amy tak bagi update terbaru dan pastinya kali ini Amy mahu tawarkan produk terbaru Pengantin Budget2 iaitu:

PAKEJ "READY MADE" GUBAHAN HANTARAN MURAH!

Pakej mengandungi:
5 bakul gubahan + 5 bunga dulang
+
2 bunga dulang sahaja
dengan harga antara TERMURAH DI PASARAN

Sesuai sangatlah untuk Pengantin Budget yang mahukan hantaran yang cantik dengan harga berpatutan, betul tak?
Untuk HARGA, sila sms/email/telefon/C-Box dan sertakan sekali email untuk dihubungi semula.
Warna yang sedia ada adalah:

UNGU DAN PUTIH

Ini adalah contohnya:

Kod: RMH Purple White01



bakul rotan, bunga dulang dengan sepasang persalinan(persalinan sebagai contoh) / rattan basket, artificial dulang flowers with clothes (clothes for demonstration only).

Hubungi Amy untuk maklumat lanjut.
fon: 016-2514746
chat box

Makluman: Belum habis lagi ni, insyaAllah akan menyusul RMH berwarna lain pula.
Enjoy ya! Thanks!

Loves, Amy

2 comments:

  1. saya bakal khwin bulan 3 taun depan...tp psiapan mgg 00 lagi..sy sbnrnya xtau nk mula dr mane dulu...

    ReplyDelete
  2. Hai, teirma kasih sebab bagi pertanyaan di sini. um, bulan 3 tahun depan, lagi 5 bulan. kalau ikutkan waktu tu dah dekat.OK, jangan panik, apa kata buat perancangan ini dulu. 1st - tempah mak andam, baju nikah, pelamin dan lain2 sebab takut kalau musim cuti sekolah ramai kahwin
    2nd- tempah kad kahwin sebab selalunya kad kahwin dihantar kepada tetamu paling afdal 2 bulan sebelum untuk pastikan tak ada sesiapa yg tertinggal untuk dijemput. tp kalau sebulan pun ok.
    3rd- jamuan makan kena tempah katering dll
    sebenarnya banyak, cuba rujuk pd buku/majalah perkahwinan akan diterangkan dengan lebih detail sebab kalau nak diterangkan disini panjang pulak nanti.
    tp kalau tak pasti, boleh email Amy ya. dan yang pasti, smeua kerja ni kena dipantau dan dibuat serentak sebab kita nak tahu perkembangan dia. lagi awal buat persiapan, lagi senang hati nanti. selamat buat persiapan kahwin, loves, Amy.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter