Sunday, June 26, 2011

PB: Kain lace dan satin murah sangat - di KL ya, bukan di Bandung/Jakarta erk ;)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Selamat petang semua...
Lama rasanya tak tulis apa-apa cerita yang menarik kat blog ni kan?
OK, sekarang Amy nak cerita pasal kain lace yang sangat murah... Sesuai untuk b2b yang memang nak berjimat tapi pada masa yang sama ingin kelihatan cantik jugakan?
Dah lama sebenarnya Amy nak tulis pasal ni, harap dapat bantu mereka-mereka yang memerlukan. Amy bagi tengok gambar kain tu dulu erk, Minta maaf kat tuan punya kedai, Amy main snap aja, tapi sebenarnya ini pun promosi juga buat mereka.
Sehelai kain lace yang mempunyai 4 meter kain satin dan 2 meter lace berharga rm 40 dan rm 45...HAHAH? percaya tak? Kain ni dijual bukan di Bandung or Jakarta ya, tetapi di Kuala Lumpur, Malaysia...
Pada Amy memang murah dan banyak juga pilihan yang ada.
Selain kain lace tu, ada juga Amy lihat
veil yang dijual murah, kalau tak silap kurang rm 50 sehelai... Haa, siapa yang nak , cepatlah ke kedai MUAZ. Gambar kain yang Amy ambil ni di kedai Muaz berdekatan LRT dan PUTRA Masjid Jamek, berhampiran dengan Wisma Yakin.
Kedai tu memang jual barang dengan harga murah sebab dia beli barang dengan banyak kot. Jual banyak tudung, anak tudung, kain pasang, dan lain-lain. Cubalah pergi sana tengok kalau ada yang berkenan.
Harap boleh bantu b2b yang mahu pakai kain lace pada hari bersejarah mereka nanti... Selamat membuat persiapan kahwin :)
Salam sayang,
Amy PB2

5 comments:

  1. nak g sana lah. thx for sharing
    mmg mencari lama lace cantik tp bukan made in bandung

    ReplyDelete
  2. sis, dpt beli online ke ni?

    ReplyDelete
  3. betol3...saya setuju sangat...sbb saya pon borong kat situ jugak...not bad la...tp pembetulan sikit la, masa saya beli 2m lace n 2m satin je...harga rm39.90...boleh tgk dkt link ni yer...=)

    http://kalaudahjodoh.blogspot.com/2011/12/kain-lace-for-family.html

    ReplyDelete
  4. nak beli lace cantik dan murah klik www.megatdincrystal.com
    atau walk in ke kristal station diy, tingkat 1 komplek pkns shah alam-atas kfc.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter