Friday, November 11, 2011

PB: Post gamble: Ada sesiapa yang nak saya buatkan sirih junjung malam ni?

Update 12 November 2011, 7.57 pagi: Tawaran ini telah ditutup. Terima kasih ;)

----------------------------------------------------------------------------------

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam readers,

Haa, terkejut tak kalau Amy buat tajuk post macam kat atas tu? Entah kenapa terasa gatal tangan ni nak buat sirih junjung malam ni. 
Tapi tawaran ini hanya untuk malam ini (11 November 2011 bermula 7.45 malam sehingga 12.00 malam) - dilanjutkan sebab sepatutnya esok ada hal tapi terpaksa dibatalkan. Jadinya boleh buat kalau ada tempahan. :)

Seriously rasa gatal nak buat sebab barang dah ada cuma daun sirih dengan bunga belum ada. 

Harga Amy bagi diskaun hanya RM 45 untuk bunga kekwa dan RM 55 untuk bunga ros. Self pickup di rumah Amy di Taman Ehsan Kepong.

Cepat-cepat sebelum peluang ni tutup dalam lebih kurang 2 jam lagi...
(Habis pukul 12.00 malam ni ya!)
 - dilanjutkan tempoh sebab Amy nyatakan di atas.
Entry gamble ini dibawakan khas oleh Amy Pengantinbudget2 untuk anda yang masih belum tahu mana nak tempah sirih junjung untuk tempoh yang singkat ni. 

Sesuai untuk majlis esok (12/11/2011), pagi. tengahari atau petang esok. Pagi Ahad (13/11/2011), pun boleh lagi... Tapi perlu hubungi Amy di oi625i4746 ya sekarang sebab tempat terhad untuk maksimum 3 gubahan sahaja!!!

Haha, punya gamble dan siapa nak ambil peluang ini.. Dipersilakan... Terhad kepada 3 gubahan sirih sahaja ya. Siapa cepat dia dapat!!!

Salam Sayang,
Amy PB2.

tq.
   


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter