Friday, April 15, 2011

PB: Follower pengantinbudget2, jom tinggalkan komen di sini...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua.

Ok, untuk memudahkan urusan pentadbiran, Amy harap follower-follower blog pengantinbudget2 ni boleh letakkan link anda di sini.

Bolehlah juga kawan-kawan lain lawat ke blog anda juga ya. Kira sesi mempromosikan blog juga ni hehe. Ok, jangan malu segan untuk tinggalkan komen-komen anda ya. Terima kasih daun keladi, jangan lupa singgah lagi ya.
Diskaun 15% tu pasti dapat ya setelah mengikut langkah-langkah yang telah dinyatakan sebelum ini.

Selamat malam dan mimpi yang indah-indah ya beautiful n handsome blogger sekalian :)

Salam sayang,

Amy pb2.

7 comments:

  1. Ini link blog saya..

    http://mylovelylovelyme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kak amyyy yg baek :P
    ni irine :)

    http://irinenadia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. http://belogtakcantik.blogspot.com/
    blog saya =)

    ReplyDelete
  4. dah lama gak follow akak..
    tp fara ni silent reader..
    =)

    http://www.fara4485.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. lama nak buat entri pasal ni tapi asyik tak sempat je. hari ni baru buat. he

    http://dhieranottie.blogspot.com/2011/04/dapat-15-diskaun-kalau-jadi-follower-pb.html

    ReplyDelete
  6. yeay!! dah jumpe tempat utk wedding stuff yg best2 + ikut budget!

    azraamira@blogspot.com...

    hope to deal wif u very2 soon amy!! =)

    ReplyDelete
  7. hai sy pun b2b, insyallah naik pelamin bulan depan.. :)

    dalam merancang perkahwinan, bajet memang sangat penting. kalau tak, bagi la 20k pun takkan cukup..hihi

    jom singgah blog sy ye
    http://fars-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter