Saturday, January 8, 2011

PB: Penghantaran Bantal nikah ke Alor Setar dalam perjalanan ;)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Dear Syidah,
Kak Amy sudah hantar ya bantal yang Syidah mahukan ke alamat yg Syidah beri hari tu. Bila dah sampai inform akak ok. InsyaAllah hari Selasa atau Rabu akan sampai kat Alor Setar. :)


Akak harap Syidah suka dengan bantal tu dan majlis nikah Syidah akan berjalan lancar dan selamat.
InsyaAllah tercapai impian Syidah nak duduk atas bantal unik tu ya.

Terima kasih dan salam sayang, 

Kak Amy, PB2.

55 comments:

  1. hai kak, berapa sewa bantal ni kak? delivery ke pahang cemana plak?

    ReplyDelete
  2. hai intan, bantal ni custmr beli dik. akak hantarkan ke rumah dia.

    ReplyDelete
  3. oo yeke?ingatkan akak sewa sebab tgk sebelom ni ada liyana sewa daripada akak kan?

    ReplyDelete
  4. boleh sewa intan tp kalau jauh sgt untuk akak hantar dan amik. tulah, kalau tak boleh akak sewakan kat intan, kalau intan berminatkan. sorry ya. so far akak amibil area kl jer.

    ReplyDelete
  5. Salam kak amy..bantal ni kak amy jual berapa?nanti kak amy email yat yer harganya..TQ

    my email:yottiesh@gmail.com

    ReplyDelete
  6. akak, saya pun nk tau harganya n besar mana ye?
    terima kasih :)

    deutzy3D@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. kak..sy pn nk tau gak...
    harga kalo beli...

    meta_morfik8254@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam kak.. leh email saya harga bantal ni? tq..

    qyraqirana@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  9. me too harga bantal n besar mana kisahaku7@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam...kak kalau nk beli bantal ni berape ye? sewa pulak berape ye..jaja duduk klang... :D

    email : jajakhalida@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. saya pun nak tau jugak la...saiz..harga utk sewa dan beli...
    pinkjazz_1007@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. saya nak juga harga die kak?
    pinkjazz_1007@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. hai sy pn nk tahu harge bantal nikah tu...
    email kat sy ye.. one_ni87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  14. sy pn nk thu jugak brp harge bantal tu..

    one_ni87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  15. bape klu sewa bantal ni? klu beli bape?
    email: tirah_zahratulatirah@yahoo.com
    thanks..

    ReplyDelete
  16. Salam Akak, bleh sye taw harga bantal tu..
    email sye: sweetyanns7@gmail.com

    Tq.

    ReplyDelete
  17. Salam..
    Akak, boleh emelkan saya harga bantal nikah nie? saya nak sewa,tapi saya tinggal di terengganu..
    terima kasih.

    aisyahchehusin@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. salam amy..

    kalau nak beli berapa ya harganya? boleh tau saiz bantal nikah ni? boleh ke kalau nak saiz besar sikit ke.. hehe~ masye manyak2.. =)

    azra.amira@gmail.com

    ReplyDelete
  19. nak tanya, bantal tu kalau beli brapa yer harganya?

    ReplyDelete
  20. Salam amy..nak tanya bantal nikah cun tu size standart mcm bantal nikah biase ke?
    ada jual eh bpe harga ye?kalo nak sewa bape hari bole pinjam?
    pape my emel greeny0201@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. saya nak tau harga kalo beli bantal nikah tu..email kat amelia_abas@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  22. mine :)nak tau jugka for price and cost untuk hantar ke kedah :) send sekali detail eh..besar and tinggi dia :) thank you sis


    amalnabilah@gmail.com

    ReplyDelete
  23. salam sis, sis memang ada perkhidmatan delivery ker? i mean kalau nak beli & hantar di luar semenanjung.. cthnya Sbh @ Sarawak?
    ;)
    saya pun nak tahu gak saiz & harga bantal kat atas nie.. rasanya kalau utk tunang, kira okey gak kan? leh pakai sampai khwn nanti.. hehe.. tq

    xiera85@gmail.com

    ReplyDelete
  24. akak sy nk qoutation bantal ni.. email cikfazleen@gmail.com.. tq

    ReplyDelete
  25. salam...kak kalu beli brapa yer harga nyer?TQ

    ReplyDelete
  26. boleh tau tak brapa jual bantal nikah nie??

    ReplyDelete
  27. cik enul, nanti bg emel ya spy senang nak discuss. harga ikut tempat ke mana nak dihantar. tksh.

    ReplyDelete
  28. secretgarden, nanti tengok email ya. tksh.

    ReplyDelete
  29. salam....kak bp ye harga bantal ni kalu nk beli? pls emel saya. -ina-

    simple_future12@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. salam ina, nanti check emel ya, tksh.

    amy pb2

    ReplyDelete
  31. Salam.. tlg quote i harga bantal nikah utk sewa dah beli.. email: fye_za86@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. fye_za, amy dah balas email ya, tksh.

    amy pb2

    ReplyDelete
  33. Salam... suka bantal ni.. Berapa ye kalau nak beli.. email saya nuurulainza@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. salam cik nuyu, check email ya, Amy dah reply. tq.

    amy pb2

    ReplyDelete
  35. akak bantal nih bpe kalo nak sewa o beli?? area kuala selangor der anta ker?? email : anieys_fiqanieys@yahoo.com tq :)

    ReplyDelete
  36. Salam..
    Minat sangat dengan bantal tu.. boleh emailkan harga sewa atau beli? Tq

    ndidie7@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. sis,
    pls pls email me ur bantal price & rental price, area cheras,
    tq so much sis, hope to hear from u soon

    the.perfect.boots@gmail.com
    http://www.facebook.com/T8meDress
    CHIC & CHEAP ^^

    ReplyDelete
  38. akak..pm hrga bantal nih boley x? sekali nga post charges
    area~pahang

    e-mail : ct_syiema89@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Salam akak, available lg x bantal ni?akak email kat sy boleh-nazia85naz@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Salam akak, available lg x bantal ni?akak email kat sy boleh-nazia85naz@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter