Saturday, January 22, 2011

PB: Bantal nikah yang Liyana SCR sewa - cantiknya dia... ;)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua, 
Amy nak kongsi gambar sicantik manis Pn. Liyana SCR yang telah menyewa bantal nikah Amy pada hari pernikahan dia bulan 12 tahun lepas (chewah mcm lama sgt tahun lepas tu erk? hehe).
Ni dia.. dia memang cantik sampai Amy terkedu tengok dia masa nak ambil semula bantal tu. Untung suami dia... Jadi isteri yg baik untuk suami erk Yana. Advise from a wify of 6 years marriage... ;). And i need to thanks Cik Syafa very much for googling to my blogspot in order to help Yana finding her dream bantal nikah... Terima kasih Syafa... Inilah post dia yang tunjuk gambar blog Amy tu...

pics credit to:http://squarecutring.blogspot.com/2010/12/review-bantal-nikah.html#comments


So, sesiapa yang berminat nak sewa bantal ni hubungi Amy segera ya. Tapi nak bagitau, untuk 1 Mei 2011 ni dah ada orang tempah. U all boleh tengok di atas kiri blog amy ruangan Diari PB2.

Oklah, itu saja, take care n selamat berhujung minggu... ;)

2 comments:

  1. akak...sorry. baru dpt komen. *_* hehe. akak ni...exagerate je. mane de cantik. manis je. haha. thank u kak utk servise yang mantop! hehe. bantal tu really2 make me stand out in the crowd. Thank u. ^_^

    ReplyDelete
  2. yana, betul ikhlas akak ckp, x exagerate tau. sampai akak sendiri terkejut tengok yana masa tu cantik sgt. akak pun heran akak ada "perasaan" mcm tu masa yana odw dtg nak jumpe akak... untung yana... hehehehe.... agaknya seri pengantin naik tinggi sangat kot... kekekeke... thankz again yana sebab beri kepercayaan kat akak n dpt merealisasikan impian yana nank duduk atas bantal tu ;)finally ur dream come true. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter