Friday, September 15, 2017

PB: Selepas TIGA Tahun (2017) - Apa khabar semua?

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Assalam semua.

Lama betul Amy tak update blog ni. Dalam tiga tahun macam tu. Apapun, Amy berterima kasih kepada para pembaca yang masih mencari-cari maklumat dalam blog ni, harap ada yang membantu.

Kenapa dah lama tak kemaskini blog, sebab membesarkan anak-anak la lebih kurang sebab bila beranak kecil ni banyak tumpuan perlu diberikan pada mereka.

Amy percaya, ramai client Amy yang pernah gunakan khidmat Amy pun alhamdullilah telah bahagia dengan keluarga yang dibina. Tumpang gembira sama untuk semua.

Jika ada sesiapa perlukan khidmat nasihat atau perkhidmatan Amy, boleh email ke pengantinbudget2@gmail.com , mungkin tak seaktif dulu, tapi Amy boleh tolong untuk beri nasihat tentang persiapan untuk pengantin budget.

Jaga diri, jaga keluarga dan semoga sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah.

Salam Sayang,

Amy PB.
September 2017

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter