Monday, July 15, 2013

PB: Salam Ramadan 2013 dan tempahan bantal nikah kerawang...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua,

Sudah tiba Ramadan tahun ini, cepat sungguh masa berlalu, dah setahun pun Amy meninggalkan kenangan mengandung dan melahirkan baby Safurah Khayla tahun lepas, pada bulan puasa, Julai 2012. Dan, sungguh la diberikan kekuatan oleh Allah untuk mengganti semula 28 hari puasa sebab keuzuran semasa mengandungkan anak tahun lepas dua hari sebelum bermulanya puasa tahun ni. Apapun, alhamdullilah.

Semoga Ramadan tahun ini lebih baik dari sebelumnya, dan kita semua diberikan kesempatan yang lebih untuk mengaut pahala yang berlipat ganda dan bersepah-sepah yang ada pada bulan Ramadan ini. Jom kita usaha untuk merebutnya.

Puasa,puasa juga persiapan kahwin jangan dilupa yang akan disambut paling awal pada raya ketiga nanti. Lumrah setiap tahun, setelah melepaskan Ramadan, lazimnya bakal pengantin mengambil kesempatan mengadakan majlis kenduri kahwin semasa sanak saudara masih lagi berkumpul di kampung halaman masing-masing, betul tak?

Alhamdullilah, untuk Ogos ini, 24 hari bulan telah penuh tempahan untuk bantal nikah berkaki kerawang. Alhamdullilah, masih menjadi pilihan bakal pengantin perempuan untuk duduk di atas bantal yang lain daripada yang lain tu semasa menanti detik diijabkabulkan.

Untuk tarikh lain masih ada, sila hubungi Amy untuk sebarang pertanyaan ya melalui email pengantinbudget2@gmail.com atau telefon Amy oi6.25i.4746

Terima kasih tak terhingga untuk sokongan dan dorongan anda kepada Amy, semoga semua mendapat manfaatnya.

Selamat berbuka puasa dan jaga diri ya!

Salam sayang,

Amy pb2

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter