Wednesday, May 15, 2013

PB: Hantaran simple/ringkas menjadi rujukan. Feeling great!! Gubahan hantaran merah jambu putih

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

As salam semua, lama juga Amy tak jengah blog Amy ni atas sebab-sebab tertentu tetapi semangat menggubah hantaran dan hal-hal berkaitan perkahwinan ni masih kuat dalam diri okey... :) Bukan apa, minat punya pasal, insyaAllah apa juga sanggup dilakukan mengikut kemampuan Amy.

Walaupun nampak senyap, tetapi ada juga cenderahati perkahwinan yang telah Amy hantar kepada pelanggan, macam Melly sempat order 500 pcs fridge magnet rama2 yang dihantar ke kawasan Ampang.

InsyaAllah tak ada aral Amy akan siapkan 9 dulang hantaran bertemakan pink grey untuk adik Mona, yang dulu pernah juga menempah mini pelamin ringkas pada Amy. Terima kasih Mona untuk kepercayaan yang diberikan untuk majlis kahwin adiknya pada awal Jun ini.

Amy terlihat pada follower Amy yang ke 301 tu, Wawa Syaida, rupanya dia jadikan gubahan hantaran Amy di dalam majalah Pengantin Edisi April lepas yang Amy ada letak pada entri sebelum ni sebagai inspirasi. Alhamdullilah, ada juga yang berkenan pada gubahan Amy yang simple ni. Boleh kongsi dengan orang lain apa yang kita boleh membuatkan Amy jadi teruja pula sebab boleh membantu dari jauh juga la kan... boleh rujuk
di sini

http://wawasyaida.blogspot.com/2013/05/cara-buat-hantaran-mudah.html

Buktinya rujuk pada gambar ke empat, majalah Pengantin muka surat dua-dua tu gubahan Amy dalam Majalah Pengantin Edisi April 2013 yang lepas. Alhamdullilah... Terima kasi Wawa.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter