Thursday, February 14, 2013

PB: 2013, bantal nikah, mini pelamin dan FM Couple (Gambar pengantin + tulis nama)

Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat Tahun Baru 2013... Haha, baru Amy perasan belum ada update lagi untuk tahun 2013 ni. Minta maaf ya kepada pembaca yang mungkin nak tau apa perkembangan Amy Pengantinbudget2 sekarang ni.

Sebelum tu, awak semua sihat? Amy doakan semuanya sihat sentiasa ya. Semoga bahagia bersama orang yang tersayang. Solat jangan lupa bagi Muslimin Muslimat ya. Peringatan untuk Amy juga. Ingat mengingati tanda sayang bukan? I heart u all!!

Apapun, terimalah update untuk bulan Disember 2012 - Januari 2013 yang mana ada. Mungkin boleh memberi sedikit sebanyak inspirasi kepada anda, terutama untuk pengantin bajet:: biar bajet sekarang, janji tak hangin dan hangit nak bayar hutang kemudian hari lepas kahwin nanti::

Kali ini Amy ada:

:: Mini pelamin bajet di Cheras:: bantal nikah untuk Marlina di Bangsar dan : fridge magnet dengan nama pengantin untuk Ida::Terima kasih semua, jaga diri.
:: Alhamdullilah::


Ikhlas, Amy pengantinbudget2Sewaan dari Amy: Bantal nikah, tiang pasu dan karpetSewaan dari Amy: Bantal nikah kerawang 2 bijiFridge Magnet dari Amy (Inani) dengan tulis nama pengantin


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter