Thursday, October 6, 2011

PB: Alas dulang dan mini pelamin ungu putih untuk Ana (N9) dan Ain (Shah Alam)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua,

Alhamdullilah Amy sudah set up mini pelamin di rumah Ain di Shah Alam untuk majlis pertunangannnya hujung minggu ni. Untuk alas dulang Ana, kalau tak ada aral melintang esok malam akan ambil dari Amy untuk pulang ke kampung halamannya di N9.

Rupanya ramai juga ya yang minat warna ungu. Amy mula minat dengan warna ungu bila tengok bekas Manager Amy dulu selalu pakai shirt warna ungu walaupun dia berkulit hitam manis. Lepas tu bila kaji-kaji kekuatan warna ungu ni, huish, terus jatuh cinta pada warna ungu. ;). Yang pasti ungu ni buat Amy rasa cool jerk...






Sources: GOOOOOOGLEEE

Begitu juga ramai yang suka warna ungu untuk gubahan hantaran dan mini pelamin. Anda semua minat tak ungu? Kalau ada, tulis I heart Purple!!! ;)


Ok guys, sampai sini sahaja, nanti kita jumpa lagi k. Amy nak pergi outstation, nanti dah ada update Amy buat entry baru ya.

Until then, do take care, love yourself and happy weekend in advance...

Salam Sayang,
Amy PB2.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter