Sunday, December 19, 2010

PB: SALE: Nak clearkan stock hantaran - sapa mau, lai lai ke depan....

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua,
Dah petang-petang macam ni baru dapat nak tulis new post. Kena buat juga sebab Amy ada hajat yang sangat besar iaitu untuk melegakan ruang bilik simpanan barang-barang untuk buat hantaran dengan membuat SALE: JUALAN CLEARENCE HANTARAN...
Serius ya pembaca semua... Saya harap sesiapa yang nak buat hantaran untuk tunang / nikah yang masih tak tau nak cari kat mana untuk buat hantaran anda, silalah hubungi Amy unyuk maklumat lanjut. Stok yang tinggal hanyalah:
Ready made hantaran merah nyala oren lembut
, dan 
Ready made Hantaran turqouise classic / biru firus...

Hantaran Purple White/ Ungu putih (SOLD OUT) telah dan sedang disiapkan untuk Azwa dari Gombak yang mahu digunakan pada Januari 2011. 

So, sesiapa yang nak dapatkan best deal ini, sila hubungi Amy segera. Pat Pat Nyer Nyer, siapa cepat dia punya, OK!..
Salam sayang, 
Amy PB.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter