Monday, August 20, 2012

PB: Syawal datang!!

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~ Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!! Alhamdullilah selesai sudah ibadah puasa di bulan Ramadhan yg lalu, kini Syawal tiba untuk meraikan kemenangan mengawal hawa nafsu dan nafsu pancaindera kita selama sebulan yang lalu. Alhamdullilah, dalam bulan puasa lalu ada beberapa pelanggan yang telah bertanyakan perkhidmatan Amy untuk majlis tunang/nikah yang bakal diadakan selepas Hari Raya ni. Ada juga wakil dari syarikat penyiaran yang bertanyakan adakah Amy buat gubahan bunga raya yang apkan daya, tak dapat Amy penuhi oleh sebab peribadi yang tidak dapat dielakkan. Terima kasih atas sokongan yang anda berikan kepada Amy melalui Persiapan Pengantin Budget2 selama ini. Harap sokongan anda akan berterusan ya!!... Ok, sekarang ni ramai pereka fesyen terkemuka keluarkan baju kurung dan lain-lain yang seangkatan dengannya dengan harga yang boleh dimiliki (yang pasti bukan ribu riban dan puluh ribu ya...), terutama untuk koleksi Raya. Rizalman dengan 20 by Rizalman, Jovian Mandagie, Hatta Dolmat dll. Jadi apa kata, mana-mana fesyen yang boleh diikut, dibuat sebagai fesyen untuk baju tunang/nikah anda? Ini antaranya: Rizalman
Jovian Mandagie:
Hatta Dolmat:
Ada yang menggunakan kain lycra untuk menampakkan kesan jatuh baju tu elok-elok pada badan kita. Tapi mungkin sesuai untuk mereka yang bertubuh macam model, kalau ada spare tyre sana sini, em... kena fikir byk kalilah sblm nak beli kan... Apa pun, rekaan baju tu mungkin boleh ditiru (senang citer) seperti potongan kain berbentuk A line, lengan baju yang berkedut, rona warna yang menyejukkan, penggunaan lace tampal pada kain kosong elegan gitu dll. Rasanya cukup sampai sini dulu, nanti kita sambung dengan tajuk lain pula ya... Sambil tu, Selamat Hari Raya Aidilfitri, selamat bergembira di samping keluarga tersayang dan jaga diri baik-baik k... Salam Sayang, Amy PB2

3 comments:

  1. salam..nak tnye ade bt tempahan utk baju2 design yang ade kat atas2 ni ke??boleh email tak kat yaya..nak tau sgt2..
    nurhidayahmohd90@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. nak detail boleh tak. add saya di facebook.com/yayaxandra

    ReplyDelete
  3. design baju yang sangat superb hebat! untuk sapew yang perlukan jurugambar perkahwinan, silalah ke site kami di http://pixelworks.com.my/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter