Saturday, June 16, 2012

PB: Sewa bantal nikah berkaki kerawang Siti (Rawang), Tia (Penang) & Adry (Jelatek)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua,  

Dah lama Amy tak update blog ni. Maklumlah sebab Amy buat kerja pengantinbudget ni separuh masa, makanya kerja di pejabat yang biasalah yang tak pernah habis dan keadaan diri yang semakin chooomelll ke depan :) membuatkan kerja kemaskini menjadi semakin tak ada masa nak buat.

Sebelum Amy terlupa, Amy nak ucapkan terima kasih kepada pelanggan-pelanggan bantal nikah berkaki kerawang yang semakin mendapat sambutan di kalangan pengantin, terutama yang memikirkan untuk menjimatkan wang untuk persiapan kahwin, khususnya mereka yang tidak mahu membuat mini pelamin untuk tunang atau nikah.

Sebabnya, bantal ni dah memang nampak elegan, dan tinggi dan dua pengantin boleh duduk bersila atas tu. Unik sungguh, syukur, dapat dipertemukan dengan bantal yang elegan tapi ringkas ni.


Bantal nikah/tunang  yang boleh menjimatkan duit untuk mini pelamin. Bantal ini sahaja cukup dihiasi dengan bantal-bantal kecil keliling untuk dapatkan imej mini pelamin yang ringkas tapi penuh makna. Kalau berminat nak sewa, hubungi Amy segera ya.

Siti Rawang
Terima kasih Siti (Rawang) yang mengatakan dia buat majlis tunang simple saja, makanya buat mini pelamin sendiri, hanya sewa bantal ni dan bantal hiasan kecil merah tua Amy untuk mnghiaskan tempat sarung cincinnya.

 Tia (Penang)
Jauh berjalan bantal Amy ni, dah sampai ke Penang dah. Amy sangat kagum dengan semangat Tia yang sanggup datang ambil dan hantar bantal tu all the way from Penang-KL-Penang-KL untuk menggunakan bantal kaki kerawang yang unik ni. Tksh banyak Tia. Tia kata, dia dengan suaminya boleh duduk bersama atas bantal tu lepas nikah... Boleh bayangkan bantal tu memang besar kan? Dan dijamin selamat, sebab ada juga yang takut jatuh sebab takut bantal tu tinggi. Sebenarnya bantal tu tak tinggi sangat, cuma dalam sejengkal sahaja.... :) Cuma kalau ada b2b yang tinggal jauh dari KL nak sewa bantal ni, selalunya Amy akan ambil safety deposit yang tinggi ya di samping harga sewa.

Adry (Jelatek) 
Tahniah Adry dan suami. Sebenarnya Adry dah tempah bantal nikah lama sangat, kak Amy doakan agar semuanya berjalan lancar dan seperti yang dirancang ya. Tksh banyak dearie...

Baiklah, itu saja untuk kali ni, nanti Amy akan cuba update persiapan kahwin yang Amy tolong buatkan untuk adik ipar Amy insyaAllah pada minggu depan di Kluang dan Singapore. Semoga segalanya berjalan lancar sampai jumpa lagi, jaga diri baik-baik dan Amy sayang semua!!

Love,
Amy PB2.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter