Monday, May 7, 2012

PB: Sewaan bantal nikah kaki kerawang Molly dan Ati & gubahan hantaran bakul Farhan (coming, insyaAllah)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua,
Hari ni hujan, kalau ikutkan hati "rajin" benau nak gi kerja. Nasib baik ada en suami yang sedia kejutkan pagi tadi, kalau ikutkan nafsu yang bergelora ni, mau sambung tidur kan... hehehehe...
Apapun, semoga hari ini akan menjadi hari yang lebih baik dari semalam dan anda semua dapat selesaikan apa sahaja tugas yang ada hari ini dengan jayanya ya.

 Terima kasih Amy ucapkan kepada Molly atas sewaan bantla nikah berkaki kerawang, bantal nikah lelaki dan carpet bulu untuk majlis nikahnya minggu lepas.


Begitu juga Ati yang baru sahaja bergelar raja sehari pada Jumaat lepas dan selamat melaram dengan bantal nikah berkaki tu. Alhamdullilah, semoga anda berdua dan pasangan sentiasa bahagia dan diberkati Allah.
InsyaAllah kalau tak ada aral, Amy akan gubahkan hantaran bakul untuk Farhan sebanyak 7 dulang untuk Mei ini. Amy akan update bila selamat gubah hantaran tu ya.

Kalau ada sesiapa yang inginkan sentuhan Amy untuk gubahan bajet hantaran anda, silalh email kepada pengantinbudget2@gmail untuk maklumat lanjut.

Tempahan bantal nikah berkaki kerawang, bantal nikah lelaki masih dibuka untuk bakal-bakal pengantin di luar sana yang inginkan kelainan untuk majlis anda nanti ya.

  Until then, do take good care, pray hard and be happy always. Smile always and lots of love,

Yours sincerely,
Amy Pengantinbudget2...
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter