Wednesday, October 2, 2013

PB: Masihkah dikau ingat tentang gubahan pink ungu kelabu itew?

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

As salam semua,
Masihkah anda ingat, Amy ada beritahu mahu upload video pasal gubahan hantaran pink ungu kelabu dari posting kat sini?

OK, sebelum Amy lupakan janji Amy tu, (huhu, sorrylah lambat upload), ini dia Amy nak kongsikan pada semua atau sesiapa yang nak tengok atau yang mencari ilham untuk gubah hantaran menggunakan kombinasi warna pink, ungu dan kelabu. Pada Amy, nampak agak klasik tetapi masih mengekalkan ciri-ciri feminin sebab menggunakan warna merah jambu. Saksikanlah, video yang shaky (pardon me) tetapi tak kisah, janji Amy nak kongsikan sesuatu yang mungkin boleh beri ilham kepada b2b yang sedang membaca atau saja-saja nak cuci mata.

Enjoice, ok!

Have a nice day everyone...

Love, Amy.

p/s: Kalau berminat nak tempah hantaran, hubungi Amy di pengantinbudget2@gmail.com ya. Terima kasih.





Tuesday, October 1, 2013

PB: Sewaan set alas dulang putih, lengkap alas satin dan manik embroidery untuk Husna Damansara

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

As salam semua, Amy nak kongsi kat sini, sewaan set alas dulang dan dulang masih ada Amy buat untuk sesiapa yang berminat.

Malam tadi Husna dari Damansara telah sudi untuk sewa set warna putih alas dulang Amy untuk kawan pejabat dia. Menurut Husna kawannya tu kebetulan adik ipar FBI, deejay radio yang sangat terkenal dan ramai peminat tu. InsyaAllah Husna juga dah booking untuk majlis nikah kawannya pada bulan Nov kalau tak salah dengar.

Apa pun, terima kasih Husna atas kepercayaan yang diberikan. Kalau berminat nak sewa hubungi Amy sekarang di email pengantinbudget2@gmail.com atau sms oi6-25i4746 ya. Sewaan maksimum selama seminggu dengan safety deposit rm 50.

Salam sayang,

Amy PB2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter