Tuesday, November 29, 2011

PB: Alas dulang Pn. Anum dan Bantal nikah Farah

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Amy pengantinbudget2 kembali lagi... Musim cuti sekolah sudah tiba dan pasti banyak majlis perkahwinan berlangsung pada bulan-bulan ini. Masih tidak terlewat untuk sesiapa yang masih tercari-cari mini pelamin atau bantal nikah untuk majlis pada musim cuti sekolah ini ya. Harap dapat hubungi Amy awal untuk menempah sebarang perkhidmatan Pengantinbudget2 untuk memeriahkan majlis anda. 

Banyak juga yang sudah mula bertanya untuk persiapan majlis tuang/nikah/bertandang 
tahun depan... Alhamdulillah, mana yang awal telefon dan yang boleh Amy buat, Amy akan ambil tempahan tersebut.  

Untuk Pn. Anum (Subang Jaya) dan Farah (Batu Caves), terima kasih atas sewaan alas dulang serba putih dan bantal nikah berkaki kerawang tu. 

Pada beautiful/good looking reader yang ingin menguhubungi Amy, sila emailkan kepada pengantinbudget2@gmail.com atau telefon oi6-25i4746 untuk maklumat lanjut ya.

Salam Sayang,
Amy pengantinbudget2.

PB: Sewaan Bantal nikah, tempahan gubahan hantaran dan belian fridge magnet pada bulan Oktober lalu...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Amy Pengantinbudget2 ingin mengucapkan Salam Maal Hijah 1433 ya kepada semua.
Semoga tahun baru ini memberi lebih rezeki, kebahagiaan dan Allah permudahkan segala urusan baik urusan dunia mahupun akhirat kelak, insyaAllah amin...

Amy ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka-mereka di bawah ini yang telah mendapatkan khidmat Amy Pengantinbudget2 dalam bulan Oktober 2011 (alhamdullilah). Mereka ialah:

1. Ain - Mini Pelamin (Shah Alam)
2. Asna - Sewaan Alas dulang (Kelana Jaya)
3. Massaliza - Bantal nikah (Seri Kembangan)
4. Nazri - Fridge Magnet Fly (PJ)
5. Zarith - Bantal nikah (Putrajaya)
6. Siti - Fridge Magnet (Cyberjaya)
7. Pn. Rina - Hantaran (Puchong)


Terima kasih daun keladi Amy ucapkan kepada semua yang menyokong Amy. Semoga pernikahan/Pertunangan yang dilalui berjalan dengan lancar dan sentiasa bahagia hingga ke akhirat ya....
Jaga diri semua....

Sayang sokmo!

Amy pb2.

Wednesday, November 23, 2011

PB: Aiza (Sirih) dan Ana (Alas dulang), minta hubungi Amy secepat mungkin ya... TQ darlings...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua,
Amy nak minta tolong kepada Aiza (Sirih junjung - November ) dan Ana (Alas dulang- Disember), minta hubungi Amy di talian 016-2514746 ya. BB Amy sedang dalam workshop, dan tak boleh nak BBM dengan Darling dua-dua ni...

Minta tolong ya, Darlings... TQ so much!

Love, Amy PB2.

Sunday, November 13, 2011

PB: Email dan panggilan telefon sahaja buat masa ini...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi All,

Amy nak beritahu, atas sebab yang tak dapat dielakkan, sila majukan segala pertanyaan berkenaan perkhidmatan pengantinbudget2 ini ke email sahaja iaitu : pengantinbudget2@gmail.com . Ataupun telefon Amy ya dan bukan sms. Ini kerana kalau sms buat masa sekarang Amy tidak boleh membacanya atas sebab teknikal yang akan Amy beritahu bila boleh sms Amy bila sampai waktunya.

Ok semua, take care n have a good Sunday!.. Enjoice...

Love, Amy PB2.

Friday, November 11, 2011

PB: Post gamble: Ada sesiapa yang nak saya buatkan sirih junjung malam ni?

Update 12 November 2011, 7.57 pagi: Tawaran ini telah ditutup. Terima kasih ;)

----------------------------------------------------------------------------------

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam readers,

Haa, terkejut tak kalau Amy buat tajuk post macam kat atas tu? Entah kenapa terasa gatal tangan ni nak buat sirih junjung malam ni. 
Tapi tawaran ini hanya untuk malam ini (11 November 2011 bermula 7.45 malam sehingga 12.00 malam) - dilanjutkan sebab sepatutnya esok ada hal tapi terpaksa dibatalkan. Jadinya boleh buat kalau ada tempahan. :)

Seriously rasa gatal nak buat sebab barang dah ada cuma daun sirih dengan bunga belum ada. 

Harga Amy bagi diskaun hanya RM 45 untuk bunga kekwa dan RM 55 untuk bunga ros. Self pickup di rumah Amy di Taman Ehsan Kepong.

Cepat-cepat sebelum peluang ni tutup dalam lebih kurang 2 jam lagi...
(Habis pukul 12.00 malam ni ya!)
 - dilanjutkan tempoh sebab Amy nyatakan di atas.
Entry gamble ini dibawakan khas oleh Amy Pengantinbudget2 untuk anda yang masih belum tahu mana nak tempah sirih junjung untuk tempoh yang singkat ni. 

Sesuai untuk majlis esok (12/11/2011), pagi. tengahari atau petang esok. Pagi Ahad (13/11/2011), pun boleh lagi... Tapi perlu hubungi Amy di oi625i4746 ya sekarang sebab tempat terhad untuk maksimum 3 gubahan sahaja!!!

Haha, punya gamble dan siapa nak ambil peluang ini.. Dipersilakan... Terhad kepada 3 gubahan sirih sahaja ya. Siapa cepat dia dapat!!!

Salam Sayang,
Amy PB2.

tq.
   


Friday, November 4, 2011

PB2: Gubahan hantaran Pn. Rina, Puchong

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat sejahtera ladies dan gentlement,
:) Ok, ini ada lagi update berkenaan gubahan hantaran yang telah Amy gubah untuk Pn. Rina. Warna gubahan adalah pink + ungu yang Amy selitkan juga putih dan hijau untuk nampakkan lebih kepada nature theme.  Kesemua dulang putih kerawang dengan bakul buah adalah kepunyaan Pn. Rina. Gubahan adalah seperti berikut:

gambaran semua hantaran













Oklah, itu saja, semoga boleh memberi ilham kepada anda yang ingin mencuba sendiri mengubah hantaran anda nanti. Kalau yang inginkan perkhidmatan Amy untuk membuat gubahan hantaran, silalah hubungi Amy untuk maklumat lanjut pada harga yang berpatutan ya. tksh.


Amy PB2.
email: pengantinbudget2@gmail.com / tel/sms: oi625i4746

PB2: Mini pelamin ungu putih Ain Shah Alam

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua, 
Sihat ke? Lama rasanya Amy tak update blog ni. Oklah dengan kesempatan yang ada ni, Amy cuba update secepat mungkin apa yang Amy dah buat beberapa minggu sebelum ini ya.


Terima kasih Ain sebab suka dengan mini pelamin ni. Mudah betul bekerjasama dengan Ain dan keluarga. Alhamdullilah kawan-kawan Ain pun kata cantik. :) . Ain request untuk menggunakan bantal nikah tak berkaki ni yang berharga kurang sikit berbanding bantal nikah berkaki tu. Lain dari biasa kan? Ini kali pertama Amy reka design yg ini. InsyaAllah Amy cuba untuk tunaikan request pelanggan-pelanggan yang sangat Amy hargai dan terutamanya sangat penting pada Amy. :)
Kalau ada sesiapa yang berminat boleh hubungi Amy sekarang terutama untuk bulan November ni masih free lagi.

Ok semua, tksh atas sokongan anda. Amy dan Pengantinbudget2 akan berusaha sebaik mungkin untuk beri perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Hubungi oi625i4746 ya untuk sebarang pertanyaan. Sms lebih bagus untuk simpan rekod atau pun email ke pengantinbudget2@gmail.com. InsyaAllah Amy akan segera jawab segala pertanyaan anda.

Jaga diri ok!
Amy PB2


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter