Wednesday, October 19, 2011

PB: Gambar alas dulang ungu putih, Ana N9

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua,
Apa khabar? Harapnya semua baik-baik belaka ya. Amy nak tunjuk gambar salah seorang client Amy yang menyewa alas dulang ungu putih tempoh hari untuk majlis pertunangan dia hari tu.. (Gubahan tidak termasuk)





Sumber: Facebook Ana, tksh!

Bila tengok sesuai betul kombinasi warna tu, nampak bergaya dan elegan. Sesiapa yang berminat untuk menyewa alas dulang dengan sila hubungi Amy untuk maklumat lanjut. Amy ada juga sewakan dulang pahar pada harga yang berpatutan juga.

Until then, take good care and see ya!

Amy PB2.

Thursday, October 6, 2011

PB: Alas dulang dan mini pelamin ungu putih untuk Ana (N9) dan Ain (Shah Alam)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua,

Alhamdullilah Amy sudah set up mini pelamin di rumah Ain di Shah Alam untuk majlis pertunangannnya hujung minggu ni. Untuk alas dulang Ana, kalau tak ada aral melintang esok malam akan ambil dari Amy untuk pulang ke kampung halamannya di N9.

Rupanya ramai juga ya yang minat warna ungu. Amy mula minat dengan warna ungu bila tengok bekas Manager Amy dulu selalu pakai shirt warna ungu walaupun dia berkulit hitam manis. Lepas tu bila kaji-kaji kekuatan warna ungu ni, huish, terus jatuh cinta pada warna ungu. ;). Yang pasti ungu ni buat Amy rasa cool jerk...






Sources: GOOOOOOGLEEE

Begitu juga ramai yang suka warna ungu untuk gubahan hantaran dan mini pelamin. Anda semua minat tak ungu? Kalau ada, tulis I heart Purple!!! ;)


Ok guys, sampai sini sahaja, nanti kita jumpa lagi k. Amy nak pergi outstation, nanti dah ada update Amy buat entry baru ya.

Until then, do take care, love yourself and happy weekend in advance...

Salam Sayang,
Amy PB2.

Saturday, October 1, 2011

PB: Koleksi pengantinbudget2 di dalam Youtube!

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi semua,
Amy pengantinbudget2 dengan sukacitanya mempersembahkan video koleksi hasil kerja pengantinbudget2 untuk tatapan anda semua. Mungkin boleh ambil idea dari sini untuk sesiapa yang gemarkan hasil kerja yang ringkas dan budget untuk persiapan kahwin anda kan? 
Kita enjoy ya!!.



(p/s: ops, my first ever video ever since, pls bear the no soundtrack for this video, will try to catch up myself in producing more videos next time ya... thank you guys *wink**wink*)

Kepada b2b yang berminat untuk mendapatkan khidmat  pengantinbudget pada harga yang berpatutuan, hubungi Amy di:

email: pengantinbudget2@gmail.com
blogspot: pengantinbudget2.blogspot.com
telefon: 6.016.251.47.46

Terima kasih semua... ;) Jaga diri ok!

Amy PB2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter