Saturday, August 20, 2011

PB: Alas dulang with blue satin and white/yellow netting

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Morning Darlings,
This entry is dedicated for Darlings out there who in searching of alas dulang. Alas dulang available here with pengantinbudget2 are:

1. white and silver beaded netting
and
2. yellow sequins netting.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^^*^^*^*^*^*^*^*^**^*^*^*^*^^*^^*^*^^*^^*^*^*^*^*^*^*^
You can see the major differences shown here when I applies it together with blue alas satin
Here it goes:

1. White and silver beaded netting with satin blue
the alas portrait the blue colour even sotfter


2. Yellow sequins netting with satin blue. 

 the alas portrait more towards green colour as the combination of blue and yellow 
(just to remind b2b out there, yellow netting is a bit bigger and suitable for big size of dulang  hantaran.) 


So, wait no more, if interested, kindly contact me the soonest possible and you will get best price ever in town. Pengantinbudget2 will satisfy you, insyaAllah... :)

Lots of loves,
Amy PB2
pengantinbudget2@gmail.com 

Wednesday, August 17, 2011

PB: Fridge Magnet design terbaru dari Inani

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi Darlings...
Ada berita baik! Pengantinbudget2 akan menjadi rakan persiapan kahwin anda yang boleh dipercayai lagi sebab kami akan mempersembahakan cenderahati murah tapi cantik untuk diberikan kepada tetamu anda. Lagi pilihan menarik untuk dipilih. Masih tak terlambat untuk sesiapa yang mahu mencari barang sebagai balasan kepada tetamu yang anda jemput ke majlis perkahwinan anda...

Ini dia, Fridge Magnet dengan tulisan TERIMA KASIH berbentuk:

1. Gubahan Bunga (biru, ungu pekat, pink dan kuning)

2. Bunga dengan ladybird (Ini cute sangat!!) dan boleh letak nama ya (tambahan RM 1 untuk setiap satu FM) (warna kuning). maksudnya tak ada tulisan terima kasih tapi diganti dengan nama anda dan pasangan - menarik kan?.

3. Medal bulat (warna soft pink)


Maaf gambar dari handphone, blur sikit.
Amy sengaja letak pembaris pendek Sarah di situ supaya Darlings semua boleh agak berapa besar FM-FM ni. Sebenarnya banyak lagi warna yang ada, infact, Darlings semua boleh tukar ikut kehendak masing-masing tetapi kena bagi contoh warna yang dikehendaki.
Pihak Inani pesan, kalau boleh bawa dalam bentuk kertas dan bukan sampel kain sebab susah nak cari warna kain.

Ha, sangat istimewa kan? Apa lagi nak ditunggu, jom order Fridge Magnet terbaru dari Inani ni ya.

Ok semua, salam sayang dan jaga diri baik-baik ya... ;)

Amy PB2.


Monday, August 15, 2011

PB: Fridge Magnet untuk Pelanggan Pn. Farah, Sri Gombak

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Selamat pagi darlings,
Diam tak diam sudah 15 hari umat Islam menyambut bulan Ramadhan Mubarak! Alhamdulillah, mari kita merebut Sales dari Yang Maha Esa untuk barang-barang bekalan kemudian hari... Hanya tinggal 15 hari sahaja (lebih kurang) sebelum Shopping Mall ni menutup pintunya untuk tahun 1432 Hijrah/2011  ini ... ;)

Pada kesempatan ini Amy nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Pn. Farah dari Sri Gombak atas pembelian Fridge Magnet Fly untuk customernya. Beliau ni pengedar MLM dan ini diberikan sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setianya.
Terima kasih ya, insyaAllah lain kali boleh beli yang Fridge Magnet Bunga dengan tulisan Terima Kasih pula ya.
Salam Sayang,
Amy PB2.

Friday, August 5, 2011

PB: Tema perkahwinan warna hijau kuning



Salam semua, 
Tiba-tiba Amy terfikir kalau b2b yang masih tercari-cari tema buat majlis perkahwinan mereka, apa kata cuba kombinasi warna hijau kuning. 

Bila cari dalam Mr. Google, banyaklah rupanya wedding di Barat yang telah menggunakan kombinasi warna ni. Nampak berani tapi masih nampak neutral bila ada warna hijau tu kan? Kebetulan Amy memang suka kuning dan masa Amy kahwin dulu pun guna warna tema kuning. Cuma masa tu tak terfikir nak gabungkan dengan hijau. Sebab selalunya kombinasi warna yang biasa digunakan mesti kuning putih, merah putih dll pada jaman tu... ;)
Jom cuci mata erk.


Kalau  tengok gambar baju pengantin tu dia guna warna champaign, berada dalam zon warna kuning...

Soothing sangat bila guna kuning muda dengan hijau pucuk pisang

 Owh, Amy suka sangat kombinasi warna bunga tangan ni...

Isteri tomok dalam baju pengantin kuning

Cantik kan?

Salam sayang,

Amy PB2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter