Sunday, December 19, 2010

PB: SALE: Nak clearkan stock hantaran - sapa mau, lai lai ke depan....

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam semua,
Dah petang-petang macam ni baru dapat nak tulis new post. Kena buat juga sebab Amy ada hajat yang sangat besar iaitu untuk melegakan ruang bilik simpanan barang-barang untuk buat hantaran dengan membuat SALE: JUALAN CLEARENCE HANTARAN...
Serius ya pembaca semua... Saya harap sesiapa yang nak buat hantaran untuk tunang / nikah yang masih tak tau nak cari kat mana untuk buat hantaran anda, silalah hubungi Amy unyuk maklumat lanjut. Stok yang tinggal hanyalah:
Ready made hantaran merah nyala oren lembut
, dan 
Ready made Hantaran turqouise classic / biru firus...

Hantaran Purple White/ Ungu putih (SOLD OUT) telah dan sedang disiapkan untuk Azwa dari Gombak yang mahu digunakan pada Januari 2011. 

So, sesiapa yang nak dapatkan best deal ini, sila hubungi Amy segera. Pat Pat Nyer Nyer, siapa cepat dia punya, OK!..
Salam sayang, 
Amy PB.
 

Saturday, December 11, 2010

PB: Pelamin mini betul-betul budget

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Ingin pelamin mini yang murah?
Walaupun murah nampak elegan dan cantik?
Apa kata tengok pelamin mini yang ini...
**

**

 
** Tuan Puteri bersemayam atas peterana kecil wink* wink * **
 
Jika ingin memiliki pelamin mini yang simple ini, sila hubungi Amy untuk maklumat lanjut ya. Sila sertakan tarikh dan lokasi anda untuk mendapat kos yang terlibat ya.
Salam Sayang,

Amy, pengantinbudget2@gmail.com

PB: Small Giftbox Latest design

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Assalam and afternoon ya!

Happy Saturday everyone,

Am selling this cute, modern and stylish small giftbox, which can be put in eggs, chocolates, sweets, muffin, fruit cakes, marshmellow etc into it...
Available in 2 types:

1) Giftbox with organza - Colour available: Baby purple, baby pink and maroon 
(ROUND shape only)  
2) Giftbox with silver or gold bag - (Either in SQUARE or ROUND shape)

Here are the pics:

All of those Gift box
 **

Gift Box Baby pink/Baby purple/Maroon
Prices:
300 pieces: RM 750
500 pieces: RM 1,150
800 pieces: RM 1,760
1000 : RM 1,900
**

Gift box silver or gold bag:
Prices:
300 pieces: RM 1,050
500 pieces: RM1,650
800 pieces: RM 2,300
                                                              1000 pieces : RM 2,800

**
**
Lovely gift for your guest... 

If interested, kindly inform call/text me at 016.251.47.46 or email to pengantinbudget2@gmail.com
minimum 1 month before your wedding ceremony for further arrangement and importantly to avoid any disappointment ;).
Thank you and happy shopping + take care ok especially to b2b out there!
Bye...

Amy, pengantinbudget2@gmail.com

Tuesday, December 7, 2010

PB: Selamat Tahun Baru Hijrah, 1432H... InsyaAllah, tahun lebih maju untuk kita;)

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Salam, 

Selamat Tahun Baru 1432H (mulai 7/12/2010). 

Ya Allah, ampunkanlah segala dosa-dosa kami yang lalu, semoga untuk tahun baru ini, Engkau berilah rahmatMu kepada kami. Agar dapat kami teruskan tugas-tugas kami sebagai khalifah di dunia ini dengan sebaiknya. Mewahkanlah rezki kami supaya kami dapat lebih beramal dengan baik dan menjauhi perkara yang Engkau larang. Permudahkanlah kehidupan kami di dunia dan akhirat. Anugerahkanlah kami kesihatan yang baik agar dapat kami jalani kehidupan ini dengan lebih baik lagi. Semoga kami menjadi orang yang lebih berjaya dan mendapat keredhaanMu.
Amin ya rabbal alamin...       

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter