Wednesday, September 29, 2010

PB: RP Jessy - RM 2.00 seunit dari 1 November hingga 30 November 2010 - Limited Time Low Price Offer!

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Hai semua,
Inani Craft telah mengeluarkan produk terbarunya, RP Jessy - bekas berpenutup, sesuai diletakkan cincin di dalamnya atau molek juga dijadikan sebagai hadiah kepada tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan anda/keluarga.
New released RP Jessy, container with its lid is suitable as ring holder and as a sweet wedding gift.
Gula-gula, coklat, bunga rampai, ferraro rocher dan lain-lain sesuai diletakkan dalam bekas RP Jessy ini.
Corak bunganya didatangkan dalam warna biru kehijauan, merah hati, merah jambu, kuning dan oren dengan tapak/badan bekas ini diwarnakan putih untuk menampakkan klasiknya bekas RP Jessy ini.
You can choose to put in candy, bunga rampai, chocolates etc into the container. It is design with white colour container with a big flower decorations on top of the lid, showing the uniqueness and how classic it is. You can find the flowers in turqoise, maroon, pink, yellow and orange in colour.
*
*
*
*
Tawaran Hebat RM 2.00 sahaja seunit untuk 10,000 unit yang pertama sehingga - 30 November 2010 ini sahaja. Anda JIMAT Rm0.50 sen seunit kerana jika tidak, harganya adalah RM 2.50 seunit selepas 30 November 2010. Rugi kalau anda tidak ambil peluang ini yang jika terlepas, rugi banyak...
A good deal for you, it just priced at RM 2.00 per unit from 1 November until 30 November 2010 only. Its selling price is RM 2.50 each, it saves you RM0.50 per unit with this promotion price. So don't wait, grab this opportunity amd contact me for more details and order.
Amy, pengantinbudget2@gmail.com or 016.251.4746
Jadi bagi mereka yang tercari-cari hadiah untuk tetamu anda yang lain dari yang lain, cepat ambil tawaran ini, hubungi saya segera untuk maklumat lanjut dan tempahan ya!
Amy, pengantinbudget2@gmail.com atau 016.251.4746

Tuesday, September 28, 2010

PB: Beri pengantin hantaran telefon iPhone4?

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Salam sejahtera semua,
Terima kasih kerana sudi membaca blog Persiapan Pengantin Budget ini. Kali ini Amy nak kongsi pulak cerita barang hantaran terkini - bagi handphone iaitu iPhone4.
Apa kebendanya ini? Sebenarnya Amy pun tak pasti sangat ciri istimewa iPhone ni tetapi yang Amy tahu yang telefon ini sangatlah cool!...
Rupanya iPhone4 ni lebih terkini dari yang lalu dan ini penerangan serba sedikit pasal iPhone4 ni:
The iPhone 4 – it’s the phone that needs no introduction. We’re sure you all already know about the stunning Retina Display, FaceTime technology, 720p HD video-recording abilities, iOS4 and the all-new iMovie for iPhone video editing software, packaged in the distinctive glass and steel form typical of Apple design. It’s THE phone to be seen with, and after an agonizingly long wait, it’s finally here on Malaysian soil.
iPhone4 ni sangatlah ditunggu-tunggu disebabkan ciri-terkini dan kemudahan internet yang boleh dicapai, macam laptop WiFi, boleh akses internet di mana saja. Apple yang merekacipta benda alah yang sangat diperkatakan ini dan akhirnya pada 24 September lepas iPhone4 sudah ada di Malaysia dan dibawakan khas untuk anda oleh DiGi. ;). Adik saya dulu adalah angan-angan nak hadiahkan isterinya iPhone, tetapi disebabkan belanja kahwin yang bukan sikit tu, terpaksa dia batalkan niat tu... Huhu, kalau saya nak beli telefon ini, mahu berbulan bulan ikat perut sebab banyak komitmen lain yang perlu diuruskan sekarang ini. Tetapi bagi yang mampu tak ada salahnya sebab sekarang macam-macam benda-benda elektronik/gadget yang dijadikan hadiah macam kamera, handycam dll mengikut kemampuan masing-masing. Yang penting, tepuk dada, tanya poket sendiri dan kalau dah sayang tu, boleh aja kan.... ;) Untuk mereka yang mampu dan ketandusan idea nak bagi apa pada suami/isteri masing-masing... Oklah, jumpa lagi, jaga diri ya! Salam Sayang, Amy, PengantinBudget2

Sunday, September 19, 2010

PB: Jualan murah untuk persiapan perkahwinan anda

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Saya bukanlah agen atau mendapat komisyen bila saya iklankan promosi ini tetapi jualan ini merupakan salah satu tempat untuk anda menjimatkan wang anda dengan membeli barang yg dikehendaki dengan harga yang murah...SOGO akan mengadakan jualan murah Jualan Gudang pada 30 Sept - 3 Okt ini... Antara barang yg ditawarkan adalah seperti ini:



So, kepada ahli-ahli SOGO yang berminat, cepat rebut pelung ini... terima kaseyyyyy... ;)

Amy pengantinbudget2

Thursday, September 16, 2010

PB: Kuntuman Bunga Kayu Manis - RM 1.20 sebiji

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Salam semua...
*
*
*
RM 1.20 sebiji? Ya, jangan tak percaya. RM 1.20 sebiji untuk harga sebiji kuntuman kayu manis seperti di bawah. Boleh digubah mengikut warna tema majlis perkahwinan anda. Panjang tali boleh diubah sedikit.
Hubungi Amy di 016.251.4746 untuk maklumat lanjut atau email kepada pengantinbudget2@gmail.com. Beli banyak boleh beri diskaun lagi (melebihi 500 unit ke atas).
Sesuai untuk digantung dipintu/dinding pejabat untuk hiasan/ boleh digantung di kereta. Kalau lebih kreatif, boleh letak potpuri kalau sesiapa yang mahukan lebih nampak grand.
Pendapat saya, tampak elegan dengan ikatan reben dan klasik dengan penggunaan kayu mains yang baunya manis sekali ;)
Kalau mahu beli dalam kuantiti yang kecil untuk lihat hasilnya, boleh hubungi saya ya ;) Salam Hari Malaysia, 2010 Amy, pengantinbudget2

PB: Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431 HIjrah...

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~

Amy ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin
jika ada salah dan silap sepanjang menulis di blog ini.
Semoga Muslimin Muslimat sekalian mendapat rahmat Allah dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat, Amin

I would like to wish all Muslims around the world, Eid Mubarak!.
Would like also to ask for forgiveness if there is any posts/things in this blogs may hurt your feelings or made you touched.
May Allah Almighty bless you.

Salam Sayang/Yours Sincerely,

p/s: Will update you shortly about my new creative/cheap and affordable wedding gift. ;)

Tuesday, September 7, 2010

PB: Produk Baru Menarik - RP IZMAIL RM 3.50 seunit

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~
Pagi semua.
Harap saya tidak mengganggu anda dengan berita ini..... Jeng jeng...
Inani Craft telah mengeluarkan produk barunya iaitu RP Izmail -
bekas sebaguna/multipurpose yang boleh diisi coklat / potpourri / gula-gula dan mcm-mcm lagi.
Harga RM 3.50 SAHAJA!
(tanpa ukiran nama)
beli banyak, saya beri diskaun ya... ;)
warna produk ikut pilihan hati anda
(+gold brushing ATAU +silver brushing)
Saiz:
Tinggi = 1 inci
Diameter = 3 ++ inci
*jika ingin menambah ukiran nama pengantin, harga seunit adalah RM 4.50 seunit dan minimum order 500 unit*
(lebih afdal jika tempahan dibuat sekurang-kurangnya 3-4 bulan sebelum tarikh majlis perkahwinan - tetapi jika mahukan yang tidak berukir nama pengantin, tertakluk kepada stok, tiada order minimum / tempoh order diperlukan
SEBARANG SOALAN, SILA TELEFON 016-2514746 atau email kepada pengantinbudget2@gmail.com untuk maklumat lanjut.
***************************^^^^^^^^************************ Hi everyone, Inani Craft has came out with RP Izmail, a multipurpose container - which can be put candies, sweets, small chocolates, cakes or potpuri inside the container.
Priced at RM 3.50 each
Size:
Height = 1 inch
Diameter = 3 ++ inches
( will give you special discount , pls enquire for more details ) through email pengantinbudget2@gmail.com or ring/text me at the above number. Salam sayang, Amy, pengantinbudget2.

Wednesday, September 1, 2010

PB: Kahwin hari Merdeka?

~Pengantin Budget2 _ Rakan perkahwinan yang dipercayai~ Kahwin hari Merdeka? Hai semua. Tak terlambat Amy nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-53 tahun. Semoga kemakmuran, kedamaian dan kemajuan negara kita akan berterusan sampai bila-bila.
Nasib baik pada tarikh 31 Ogos 2010 ni bulan puasa, kalau tidak mesti ramai juga yang buat majlis kahwin pada hari ni kan? Contohnya penyanyi M.Nasir kahwin dengan Marlia Musa pada tarikh keramat ini beberapa tahun sudah. Senang nak ingat tarikh kahwin dimana sama dengan Hari Kebangsaan kita.
Selain itu, proses membuat persiapan raya juga sedang rancak dijalankan. Semalam Amy pergi SOGO, mahu beli apa yang perlu, nampak juga beberapa pasang tunang/ kekasih barangkali sedang melihat-lihat set kosmetik dan minyak, mungkin untuk dijadikan sebahagian daripada hantaran kahwin/tunang mereka. Eloklah berbelanja bila ada jualan murah a.k.a SALE ni boleh berjimat, tak gitu :)
Akhir kata, Selamat Berpuasa dan Selamat membuat persiapan perkahwinan untuk pasangan yang sedang menghitung hari untuk menaiki pelamin tak lama lagi, mungkin pada bulan Syawal yang bakal tiba nanti? Semoga semuanya selamat ya!. ~Amy, Pengantinbudget~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Pengikut setia tqvm ;)

Pengunjung Pengantin Budget2~Terima kasih

hit counter